Hjem gym design – hvad man skal overveje

Hjem gym design – hvad man skal overveje

Oprettelse af dit eget motionscenter giver dig en nem måde at træne lettere og oftere på. Det hjælper med at fjerne nogle undskyldninger for at undgå din træning. Med blot et par enkle motionsudstyr kan du til enhver tid træne et par gratis minutter. Men der er et par ting at overveje, når du designer et motionscenter, som du virkelig vil bruge.

Ved at vælge en placering

For det første er det selvfølgelig vigtigt at vælge den ledige plads derhjemme. Dette kan være et ekstra soveværelse eller endda et gæsteværelse, der ikke bruges meget ofte. En kælder kan være en god ide, hvis du vil holde det ude af dit primære opholdsrum, bare sørg for at det er et rum, hvor du ikke gider at bruge tid regelmæssigt. Hvis du har lidt plads, skal du overveje at købe kompakt eller bærbart fitnessudstyr, så du kan flytte dem, hvis du vil bruge pladsen til noget andet.

Træningsudstyr og mål

Overvej ledig plads og fitnessmål. Hvis du ved, at du vil have meget træningsudstyr, skal du designe et rum omkring det. Hvis du vil have gulvøvelser og trænings-DVD’er eller vægtløftning, skal du designe et rum omkring det.

Når du køber fitnessudstyr, skal du købe det bedste, du har råd til. Billig hardware eller udstyr, der ikke udføres ordentligt, giver en dårlig oplevelse og kan i sidste ende påvirke hyppigheden af ​​din træning. Find ud af, hvad prisklasse du har råd til, og læs derefter overflod af anmeldelser for at se, hvilke modeller der ser bedst ud. Prøv derefter disse skabeloner for at se, hvad du kan lide mest.

Design til at motivere

En gang et hjemmegymnastik kan betyde, at gymnastiksalen smides ud i fri plads, men i dag er det ikke ualmindeligt at se et helt rum, der er specielt designet med træningsmåtter, træningskugler og et par stykker gymnastiksal. Nu planlægger folk et træningsområde, der er mere attraktivt at gøre, fordi det er lettere at være motiveret til at arbejde i et indbydende rum.

Mal og dekorér dit motionscenter på en måde, der motiverer dig eller tilbyder en flugt. For nogle betyder det smukke ydre, som de kan se og forestille sig at løbe eller cykle udendørs; for nogle betyder det at omgive trofæerne, for andre et godt lydsystem eller tv.

Husk formålet med dit hjemmefitness, når du planlægger det. Det skal være et positivt sted, hvor du nemt kan passe din træning ind i din daglige tidsplan. Jo mere du kan lide det, jo mere relevant er du for at bruge det.

Hjemmegymnastiksalen kræver regelmæssig rengøring, så enten kan du gøre dette selv eller hos et rengøringsfirma som FIFOSTAD.SE.